maanantai 7. lokakuuta 2013

Puolalainen osteri




Ja taas minä sain itseni kiinni narraamisesta, tai pikemminkin lupauksen rikkomisesta. Tähän piti tulla vielä se yksi kookosjuttu, mutta totesin, että kun kerran lähdettiin äyriäislinjalle niin jatketaan vielä sillä. Tosin, nyt ei oikeasti ole kyse äyriäisistä - eikä edes ostereista. Ja rehellisesti sanottuna (jos nyt välillä laskettelisi muutakin kuin palturia), puolalainen osteri on sen verran ötyä, että parempi jos sitä ei maista suussa laisinkaan! Nyt sinä mietit, onko mitään järkeä lukea tätä päivitystä loppuun saakka, sen lyhykäisyydestä huolimatta. Vastaus: on, jos etsit jotakin hauskaa alkoholiin liittyvää jippoa juhliisi - esimerkiksi rapukesteihin... Eli tulihan ne äyriäiset sieltä lopulta...;)


YHDEN PAHAA AAVISTAMATTOMAN VIERAAN ANNOS

  • Keplottele lasin pohjalle yksi ehjä munankeltuainen.
  • Ripottele sen päälle pikkusen suolaa (tässä on aivan se ja sama mitä suolaa ;)
  • Seuraavaksi lurautetaan ketsuppia ja sitten rouhitaan sen päälle vielä mustapippuria (suht reilusti). (Mutta kuokkavieraille cayennepippuria.)
  • Ja lopuksi vielä 4-5 cl votkaa.

HUOM! Muista lisätä ainekset varovasti, ettei keltuainen mene rikki!


Sitten vaan drinkit tarjottimelle ja toivottamaan vieraat tervetulleiksi. Jos haluat, että he tulevat juhliisi seuraavallakin kerralla, on hyvä täsmentää ja vielä alleviivata, että tämä paukku kannattaa ja pitääkin hujauttaa suoraan vatsaan.

Niin, ja jos sinulla on epätoivottuja vieraita kuokkimassa juhlissasi, tässä on hyvä tilaisuus päästä heistä eroon - tarjoilet juoman cayennepippurilla ja unohdat vaan kertoa heille miten se on tarkoitus juoda. Kyyneleet silmissä kakomisen jälkeen he poistuvat paikalta vaivihkaa, eivätkä palaa enää koskaan.

Tämän päivityksen tekeminen...hik...oli mun mielestä aika kivaa...hik...hik...
...kokki on nyt poistunut keittiöstä...

6 kommenttia:

  1. Sari! Huippua! Tota vielä pystyy soveltamaan. Jotakin sisäelimiä sekaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Taidat sittenkin viettää sitä "lihatonta lokakuuta" kun tulee heti tommosia mieleen. Ihan hyvä lisä ei-toivottujen vieraitten juomaan, ja ketsupin tilalle oikeaa verta...3:)

      Poista
  2. :D paha drinkki. Loppu illaksi ainakin riittää puheenaiheita :)

    VastaaPoista
  3. Tule hyvä drinksu, älä tule paha drinksu.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ei taida loitsut auttaa tässä tapauksessa...;)

      Poista